RCK KaRijERA i JA – Karla Žitoproizvod

velj 14, 2023 | 0 comments

Upravo je svrha svakog regionalnog centra kompetencija u Hrvatskoj, pa tako i onog u Karlovcu, da učenici dobiju što bolja znanja i iskustva koja će ih uistinu učiniti konkurentnim na tržištu rada.
To se može postići jedino u dobroj suradnji s tvrtkama koje iz prve ruke mogu pružiti prave informacije i pokazati kako funkcioniraju stručna zanimanja i vještine u praksi.
Zahvaljujemo tvrtkama koje su se odazvale projektnim aktivnostima koje provodimo i omogućile da učenici nauče ono što im učionica ne može uvijek omogućiti.
Pogledajte fotografije učenika iz osnovnih škola Dragojle Jarnević, Jarče Polje i Netretić iz Karlovačke županije koji su otkrili kako u Žitoproizvodu nastaju razni pekarski proizvodi, KARLA brašna i KARLA svježa tjestenina.

 

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...

Novi izazovi

Novi izazovi

Svima koji su se s današnjim danom našli pred novim obrazovnim izazovima želimo puno sreće i zadovoljstva u školskoj / akademskoj godini, a posebno onima koji su i nakon formalnog obrazovanja odlučiti učiti, usavršavati se i raditi na svom profesionalnom ili osobnom...