Učeničko natjecanje HACKATHON

lip 21, 2023 | 0 comments

𝐇𝐀𝐂𝐊𝐀𝐓𝐇𝐎𝐍: 𝐃𝐑𝐎𝐍𝐎𝐕𝐈, 𝟑𝐃 𝐏𝐑𝐈𝐍𝐓, 𝐀𝐑𝐃𝐔𝐈𝐍𝐎 𝐈 𝐒𝐎𝐋𝐀𝐑𝐍𝐈 𝐀𝐔𝐓𝐎𝐌𝐎𝐁𝐈𝐋𝐈
Potpisom na ugovor počele su pripreme za učenička natjecanja strukovnih škola Karlovačke, Ličko – senjske i Primorsko – goranske županije.
S jeseni će tako u Rijeci biti organizirano učeničko natjecanje solarnih automobila i HACKATHON iz elektrotehnike (3D print), dok će Karlovac biti domaćin učeničkom natjecanju HACKATHON – arduino, dronovi, strojarstvo (3D print) i natjecanju solarnih automobila.
Sve su to aktivnosti projekata Karijera i jaStruka i ti kako bi se prevladao zastarjeli sustav strukovnog obrazovanja i uspostavio Regionalni centar kompetentnosti u sektoru elektrotehnike i računalstva i tako pobudio interes djece za strukovna obrazovanja.
Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Odličan Dronatron je iza nas, a čekaju nas još natjecanja učenika u solarnim automobilima i hackathon u 3D printanju. Strukovno obrazovanje nikad nije bilo uzbudljivije. Hvala Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac, Muzeji grada Karlovca i Nikola Tesla Experience...

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...