Učenička natjecanja u području strojarstva i elektrotehnike

lip 11, 2022 | 0 comments

Tehnička škola Karlovac u sklopu uspostave Regionalnog centra kompetentnosti kroz projekte “KaRijERA i JA” UP.03.3.1.04.0007 i “STRuKA i TI” UP.03.3.1.04.0008 organizirala je u četvrtak 09. lipnja 2022. u prostoru Tehničke škole Karlovac učenička natjecanja iz sektora elektrotehnike i računarstva i podsektora strojarstva.

Projekti se provode temeljem poziva “Uspostave regionalnog centra kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo” Ministarstva znanosti i obrazovanja u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”. Ispred Učilišta Praxis, kao partnera na projektima, u organizaciji natjecanja sudjelovao je koordinator provedbe edukacije i promocije Damir Belančić.

Tema natjecanja u sektoru elektrotehnike i računalstva bila je Internet stvari: „Mikroupravljači“, a u podsektoru stojarstva Povratni inžinjering: „Rastavljanje gotovog proizvoda i njegova analiza“. Svrha natjecanja je promocija strukovnih zanimanja.
Na natjecanju su sudjelovali učenici: Tehničke škole Karlovac, Tehničke škole Požega, Srednje škole Slunj, Obrtničke i tehnička škole Ogulin i Elektroindustrijske i obrtničke škole Rijeka.

 

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...

Novi izazovi

Novi izazovi

Svima koji su se s današnjim danom našli pred novim obrazovnim izazovima želimo puno sreće i zadovoljstva u školskoj / akademskoj godini, a posebno onima koji su i nakon formalnog obrazovanja odlučiti učiti, usavršavati se i raditi na svom profesionalnom ili osobnom...