U tijeku provedba aktivnosti promocije strukovnih zanimanja u sklopu projekata “KaRijERA i JA” i “STRuKA i TI”

ožu 7, 2022 | 0 comments

U svrhu informiranja roditelja i učenika osnovnih škola o aktivnostima budućeg Regionalnog centra kompetentnosti i s ciljem veće promocije i interesa za strukovna zanimanja u Karlovačkoj županiji održano je 15 posjeta učenicima osnovnih škola te 8 roditeljskih sastanaka s roditeljima učenika osmih razreda.

Predstavnici Tehničke škole Karlovac, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područni ured Karlovac te koordinatori na projektima uspostave Regionalnog centra, u veljači 2022. godine, posjetili su osnovne škole Antun Klasinc u Lasinji,  Ivan Goran Kovačić u Dugoj Resi, Bosiljevo,  Slava Raškaj u Ozlju, Barilović, Plaški te Oštarije.

Poseban naglasak, uz buduće mogućnosti Centra, stavio se na definiciju obrtničkih zanimanja i isticanje njihovih prednosti te stipendije koje se nude za upis u deficitarna zanimanja u Karlovačkoj županiji.

Do kraja provedbe projekata planirano je 200 posjeta svim osnovnim školama u Karlovačkoj županiji.

 

 

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...

Novi izazovi

Novi izazovi

Svima koji su se s današnjim danom našli pred novim obrazovnim izazovima želimo puno sreće i zadovoljstva u školskoj / akademskoj godini, a posebno onima koji su i nakon formalnog obrazovanja odlučiti učiti, usavršavati se i raditi na svom profesionalnom ili osobnom...