Tjedan cjeloživotnog učenja

ruj 21, 2022 | 0 comments

U sklopu tjedna cjeloživotnog učenja, dana 29.09.2022. održat će se besplatna radionica “Priprema pisanja EU projekata” 

Projekti financirani iz fondova Europske unije su sve prisutniji način uvođenja promjena i poboljšanja u našim sredinama, bilo radnim, bilo volonterskim. Svi koji su zainteresirani upoznati svijet EU projekata pozvani su da se u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja prijave na ovu radionicu.

Radionica će pružiti praktična znanja kako pristupiti uputama za prijavitelje i osmisliti projekt u skladu sa zahtjevima raznih natječaja koji se financiraju iz fondova EU-a.

Program:
12.00 – 15.00 sati – 1. dio Kako pristupiti natječajnoj dokumentaciji i Uputama za prijavitelje
15.00 – 15.30 sati – Pauza
15.30 – 18.00 sati – 2. dio Obavezni elementi projektne prijave i izrada projektnog sažetka

Sudjelovanje se ne naplaćuje, broj polaznika je ograničen te je potrebno poslati prijavu na adresu prijave@uciliste-praxis.hr do 26. rujna 2022. godine.

Radionicu će voditi Karolina Horvatinčić, ravnateljica Praxis-a, učilišta za praktična znanja, predsjednica udruge POZOR! i predavačica na interdisciplinarnom sveučilišnom poslijediplomskom specijalističkom studiju “Priprema i provedba EU projekata”.
S obzirom da je Republika Hrvatska ušla u novo operativno razdoblje 2021. – 2027., u kojemu ima na raspolaganju nova bespovratna sredstava, važno je pružiti mogućnost edukacije u području pripreme i prijave projekata sufinanciranih iz EU fondova.

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...

Novi izazovi

Novi izazovi

Svima koji su se s današnjim danom našli pred novim obrazovnim izazovima želimo puno sreće i zadovoljstva u školskoj / akademskoj godini, a posebno onima koji su i nakon formalnog obrazovanja odlučiti učiti, usavršavati se i raditi na svom profesionalnom ili osobnom...