Tjedan cjeloživotnog učenja

ruj 21, 2022

U sklopu tjedna cjeloživotnog učenja, dana 29.09.2022. održat će se besplatna radionica “Priprema pisanja EU projekata” 

Projekti financirani iz fondova Europske unije su sve prisutniji način uvođenja promjena i poboljšanja u našim sredinama, bilo radnim, bilo volonterskim. Svi koji su zainteresirani upoznati svijet EU projekata pozvani su da se u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja prijave na ovu radionicu.

Radionica će pružiti praktična znanja kako pristupiti uputama za prijavitelje i osmisliti projekt u skladu sa zahtjevima raznih natječaja koji se financiraju iz fondova EU-a.

Program:
12.00 – 15.00 sati – 1. dio Kako pristupiti natječajnoj dokumentaciji i Uputama za prijavitelje
15.00 – 15.30 sati – Pauza
15.30 – 18.00 sati – 2. dio Obavezni elementi projektne prijave i izrada projektnog sažetka

Sudjelovanje se ne naplaćuje, broj polaznika je ograničen te je potrebno poslati prijavu na adresu prijave@uciliste-praxis.hr do 26. rujna 2022. godine.

Radionicu će voditi Karolina Horvatinčić, ravnateljica Praxis-a, učilišta za praktična znanja, predsjednica udruge POZOR! i predavačica na interdisciplinarnom sveučilišnom poslijediplomskom specijalističkom studiju “Priprema i provedba EU projekata”.
S obzirom da je Republika Hrvatska ušla u novo operativno razdoblje 2021. – 2027., u kojemu ima na raspolaganju nova bespovratna sredstava, važno je pružiti mogućnost edukacije u području pripreme i prijave projekata sufinanciranih iz EU fondova.

Uspješan završetak našeg projekta PROCEM

Uspješan završetak našeg projekta PROCEM

Održali smo okrugli stol na temu profesionalnog usmjeravanja učenika i rezultata provedbe našeg Projekta Procem. Okupili smo sve partnere, predstavnike osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja kako bismo na najbolji način zaključili projekt Procem, razgovorom,...

Novi online alati za osnovnoškolce su tu!

Novi online alati za osnovnoškolce su tu!

Naš projekt Procem kreirao je još jednu sjajnu stvar – digitalne alate za (samo)procjenu učenika viših razreda osnovnih škola. Novi digitalni alati učenicima omogućuju jednostavno online samotestiranje imaju li sklonosti za računarstvo, elektrotehniku/elektroniku i...