Tjedan cjeloživotnog učenja

tra 6, 2023 | 0 comments

“Motorola ne želi više zapošljavati inženjere s četverogodišnjom diplomom, tražimo da naši zaposlenici imaju četrdesetogodišnju diplomu”, riječi su Chrisa Galvina, menadžera u Motoroli.
Iz ovih riječi sve nam je jasno, posebno danas u vrijeme gospodarske krize, smanjene ponude poslova i sve veće potražnje specifičnih znanja i vještina. Okruženje se brzo mijenja, a poslodavci sve manje pozornosti obraćaju na formalno obrazovanje.
Samo neprekidnim učenjem povećavamo svoju konkurentnost, zapošljivost i uključujemo se u sve aspekte društvenog života, ojačavamo samopouzdanje, razvijamo kreativnost, komunikacijske i prezentacijske vještine koje se prema istraživanjima naglašavaju kao sve važnije vještine kvalitetnih zaposlenika.
@Nauči od najboljih
Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Odličan Dronatron je iza nas, a čekaju nas još natjecanja učenika u solarnim automobilima i hackathon u 3D printanju. Strukovno obrazovanje nikad nije bilo uzbudljivije. Hvala Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac, Muzeji grada Karlovca i Nikola Tesla Experience...

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...