Suradnja Ustanove za obrazovanje odraslih Praxis – učilište za praktična znanja i Grada Karlovca

kol 27, 2022 | 0 comments

Grad Karlovac provodi projekt „ITU – Revitalizacija nekadašnjeg kina Edison u funkciji pokretanja integriranih turističkih programa u gradu Karlovcu“ koji sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj projekta je opremanje i uspostavljanje kulturnih i turističkih sadržaja u revitaliziranom objektu nekadašnjeg kina Edison u središtu Karlovca.

U sklopu projekta ostvarena je suradnja Grada Karlovca i Ustanove za obrazovanje odraslih Praxis – učilište za praktična znanja, te je dana 29. srpnja 2022. godine potpisan Ugovor o nabavi usluge razvoja institucionalnih kapaciteta za provedbu integriranih turističkih programa. Ispred Grada Karlovca na potpisivanju Ugovora bili su prisutni: Marina Grčić, viša savjetnica za EU fondove i Hrvoje Mamić, voditelj projekta dok su ispred Ustanove za obrazovanje Praxis – učilišta za praktična znanja prisutni bili Karolina Horvatinčić, ravnateljica Učilišta i Damir Belančić, koordinator edukacije i promocije.

Temeljem Ugovora predavači iz Ustanove za obrazovanje Praxis – učilišta za praktična znanja provoditi će edukacije za polaznike iz područja strateškog planiranja i jačanja kapaciteta partnera.

 

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...

Novi izazovi

Novi izazovi

Svima koji su se s današnjim danom našli pred novim obrazovnim izazovima želimo puno sreće i zadovoljstva u školskoj / akademskoj godini, a posebno onima koji su i nakon formalnog obrazovanja odlučiti učiti, usavršavati se i raditi na svom profesionalnom ili osobnom...