Projekti „KaRijERA i JA“ i „STRuKA i TI“ predstavljeni na sajmu ProjektiKA

lip 4, 2022 | 0 comments

U okviru Dana razvojnih projekata Karlovačke županije – ProjektiKA, predstavljeno je 70 najboljih projekata među kojima su i projekti uspostave Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Karlovac „KaRijERA i JA“ i „STRuKA i TI“. Ispred Tehničke škole Karlovac projekte su predstavljale djelatnice Učilišta Praxis Suzana Randelj i Mirjana Papić.

Sajam se održao u srijedu 1. lipnja 2022.  u gradskom kazalištu „Zorin dom“ u Karlovcu u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Karlovac, Grada Karlovca i Karlovačke županije.

Cilj sajma bio je na jednom mjestu okupiti i široj javnosti predstaviti najznačajnije projekte poduzetnika, gradova, općina i institucija Karlovačke županije koji će svojom realizacijom pozitivno utjecati na razvoj lokalne zajednice.

 

Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Odličan Dronatron je iza nas, a čekaju nas još natjecanja učenika u solarnim automobilima i hackathon u 3D printanju. Strukovno obrazovanje nikad nije bilo uzbudljivije. Hvala Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac, Muzeji grada Karlovca i Nikola Tesla Experience...

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...