Primjeri dobre prakse!

lip 4, 2022 | 0 comments

U sklopu projekta  Erasmus + Mala partnerstva, KA 210 VET, Ustanova za obrazovanje odraslih Praxis bila je domaćin studijskom putovanju u Karlovcu koji se odvijao od 31.05.2022. do 02.06.2022. godine.

Uz domaćina, Učilište Praxis, studijskom putovanju prisustvovali su i predstavnici OESB Consulting iz Beča, HZZ, Područnog ureda Karlovac i Tehničke škole Karlovac.

Tijekom studijskog putovanja održana su 3 radna sastanka na temu: Promocija strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u elektrotehnici i računarstvu te strojarstvu u skladu s potrebama tržišta rada – Primjeri dobre prakse.

Na prvom radnom sastanku ravnateljica Učilišta Praxis Karolina Horvatinčić dočekala je i poželjela dobrodošlicu gosima iz OESB Consulting, Beč – Sandra Strobach, Mohamed Koura i Vigor Maticec. Predstavnici HZZ, Područnog ureda Karlovac Ivana Mehle, Bruno Vuljanić i Barbara Dejanović održali su prezentaciju i predstavili projekte i primjere dobre prakse. 

Drugi sastanak održan je u sklopu Nacionalnog parka Plitvička jezera, u restoranu Degenija, na kojemu su sudjelovali svi predstavnici prijavitelja i partnera te raspravljali o primjerima dobre prakse, projektnim aktivnostima i sljedećim koracima u projektu.

Zadnji dan posjete, u Tehničkoj školi Karlovac održana je prezentacija ispred Učilišta Praxis i Tehničke škole Karlovac, Damir Belančić i prof. Dubravko Sila predstavili su Regionalni centar Kompetentnosti Tehničke škole Karlovac na temu promocije strukovnih zanimalja u elektrotehnici i računalstvu te strojarstvu. Nakon prezentacije slijedio je obilazak Tehničke škole Karlovac, gdje je ravnatelj Ivan Janković zajedno sa profesorima Dubravkom Silom i Milanom Bijelićem pokazalo kabinete, opremu i učionice škole.

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...

Novi izazovi

Novi izazovi

Svima koji su se s današnjim danom našli pred novim obrazovnim izazovima želimo puno sreće i zadovoljstva u školskoj / akademskoj godini, a posebno onima koji su i nakon formalnog obrazovanja odlučiti učiti, usavršavati se i raditi na svom profesionalnom ili osobnom...