Predstavljanje projekata RCK na poslovnom sajmu ŠKOLSKI DAN – promocija strukovnih zanimanja

tra 27, 2022 | 0 comments

Koordinatori provedbe edukacije i promocije RCK Tehničke škole Karlovac iz Učilišta Praxis Suzana Randelj i Damir Belančić sudjelovali su 26. travnja 2022. godine na poslovnom sajmu ŠKOLSKI DAN – promocija strukovnih zanimanja u organizaciji Tehničke škole Ruđera Boškovića i Zagrebačkog velesajma. Cilj Školskog dana je popularizacija strukovnih zanimanja, povezivanje poslodavaca, partnera, polaznika, budućih polaznika i svih zainteresiranih te njihova interakcija. Kao izlagač u sklopu sajma Koordinatori ispred RCK Tehničke škole Karlovac predstavili su projekte “STRuKA i TI” i “KaRijERA i JA”

Projekti „STRuKA i TI“ i “KaRijERA i JA” odnose se na rješavanje problema sustava strukovnog obrazovanja u vidu zastarjelosti standarda zanimanja i kvalifikacija, kurikuluma, programa osposobljavanja i usavršavanja odraslih i osoba s invaliditetom te opreme. Ciljevi projekata su uspostaviti organizacijske i programske uvjete Regionalnog centra kompetentnosti u podsektoru strojarstva i sektoru elektrotehnike i računalstva u svrhu modernizacije strukovnog obrazovanja u Karlovačkoj županiji. Projektima su obuhvaćene tri ciljne skupine: odgojno obrazovni radnici u ustanovama za strukovno obrazovanje, učenici upisani u iste i odrasli polaznici.

Posjetiteljima su osim Regionalnog centra kompetentnosti prezentirana i strukovna zanimanja koja se mogu upisati u Tehničkoj školi Karlovac.

U sklopu sajma organiziran je i sastanak s drugim nositeljima Regionalnih centara kompetentnosti.

 

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...

Novi izazovi

Novi izazovi

Svima koji su se s današnjim danom našli pred novim obrazovnim izazovima želimo puno sreće i zadovoljstva u školskoj / akademskoj godini, a posebno onima koji su i nakon formalnog obrazovanja odlučiti učiti, usavršavati se i raditi na svom profesionalnom ili osobnom...