Poslovne vještine u Učilištu Praxis

lip 19, 2023

Završili smo i s posljednjim modulom u ciklusu edukacija o poslovnim vještinama: Komunikacija – Prezentacija – Asertivnost.
Hvala polaznicima na pažnji i entuzijazmu, ali i “peticama” u evaluacijskim listićima. S obzirom na interes za nova znanja kod polaznika, i onih koji ovog puta nisu bili u mogućnosti uključiti se, već sada planiramo nove edukacije o kojima ćemo vas na vrijeme obavijestiti.
U našem Učilištu u tijeku je edukacija kako uspješno upravljati interpretacijskim centrom, a s istom temo smo uskoro i na jugu Hrvatske.
Tu smo za sva vaša pitanja, ali i prijedloge edukacija koje su vam od posebnog interesa.
Vaučeri za obrazovanje

Vaučeri za obrazovanje

U Gospodarskoj komori u Karlovcu prezentirane su mjere aktivne politike zapošljavanja od čega su posebno interesantna bila iskustva u korištenju vaučera za edukaciju. Iako su vaučeri već neko vrijeme na raspolaganju građanima RH nije naodmet ponoviti da ih mogu...

Uspješan završetak našeg projekta PROCEM

Uspješan završetak našeg projekta PROCEM

Održali smo okrugli stol na temu profesionalnog usmjeravanja učenika i rezultata provedbe našeg Projekta Procem. Okupili smo sve partnere, predstavnike osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja kako bismo na najbolji način zaključili projekt Procem, razgovorom,...