Poslovne vještine u Učilištu Praxis

lip 19, 2023 | 0 comments

Završili smo i s posljednjim modulom u ciklusu edukacija o poslovnim vještinama: Komunikacija – Prezentacija – Asertivnost.
Hvala polaznicima na pažnji i entuzijazmu, ali i “peticama” u evaluacijskim listićima. S obzirom na interes za nova znanja kod polaznika, i onih koji ovog puta nisu bili u mogućnosti uključiti se, već sada planiramo nove edukacije o kojima ćemo vas na vrijeme obavijestiti.
U našem Učilištu u tijeku je edukacija kako uspješno upravljati interpretacijskim centrom, a s istom temo smo uskoro i na jugu Hrvatske.
Tu smo za sva vaša pitanja, ali i prijedloge edukacija koje su vam od posebnog interesa.
Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Odličan Dronatron je iza nas, a čekaju nas još natjecanja učenika u solarnim automobilima i hackathon u 3D printanju. Strukovno obrazovanje nikad nije bilo uzbudljivije. Hvala Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac, Muzeji grada Karlovca i Nikola Tesla Experience...

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...