Posjete partnerskim školama

svi 28, 2022

U razdoblju od 17.5.2022. do 23.5.2022. održane su posjete partnerskim školama i predstavljeni su novi izborni predmeti koji se razvijaju u sklopu uspostave Regionalnog Centra Kompetentnosti Tehničke škole Karlovac.

Ispred Učilišta Praxis, Koordinator provedbe edukacije i promocije Damir Belančić na projektu “STRuKA i TI” zajedno sa predstavnicima Veleučilišta u Karlovcu Majom Bogović ispred projekta “STRuKA i TI” i Tomislavom Šančićem ispred projekta “KaRijERA i JA” posjetili su Elektroindustrijsku i obrtničku školu u Rijeci, Srednju školu Slunj, Obrtničku i tehničku školu Ogulin, Strukovnu školu Gospić i Tehničku školu Požega.

Ispred projekta “STRuKA i TI” Maja Bogović održala je prezentacije nastavnicima i predstavila novi izborni predmet – povratni inženjering.

Ispred projekta “KaRijERA i JA” Tomislav Šančić održao je prezentacije nastavnicima i predstavio novi izvorni predmet – Internet stvari.

U sklopu razvoja novih izbornih predmeta predstavljen je i koncept održavanja učeničkih natjecanja, koja će se održati 9.6.2022. u Tehničkoj školi Karlovac.

Koordinator provedbe edukacije i promocije Damir Belančić na projektu “STRuKA i TI” dodatno je predstavio planirane edukacije za novu školsku godinu te plan i program održavanja studijskih posjeta.

Vaučeri za obrazovanje

Vaučeri za obrazovanje

U Gospodarskoj komori u Karlovcu prezentirane su mjere aktivne politike zapošljavanja od čega su posebno interesantna bila iskustva u korištenju vaučera za edukaciju. Iako su vaučeri već neko vrijeme na raspolaganju građanima RH nije naodmet ponoviti da ih mogu...

Uspješan završetak našeg projekta PROCEM

Uspješan završetak našeg projekta PROCEM

Održali smo okrugli stol na temu profesionalnog usmjeravanja učenika i rezultata provedbe našeg Projekta Procem. Okupili smo sve partnere, predstavnike osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja kako bismo na najbolji način zaključili projekt Procem, razgovorom,...