Posjete partnerskim školama

svi 28, 2022 | 0 comments

U razdoblju od 17.5.2022. do 23.5.2022. održane su posjete partnerskim školama i predstavljeni su novi izborni predmeti koji se razvijaju u sklopu uspostave Regionalnog Centra Kompetentnosti Tehničke škole Karlovac.

Ispred Učilišta Praxis, Koordinator provedbe edukacije i promocije Damir Belančić na projektu “STRuKA i TI” zajedno sa predstavnicima Veleučilišta u Karlovcu Majom Bogović ispred projekta “STRuKA i TI” i Tomislavom Šančićem ispred projekta “KaRijERA i JA” posjetili su Elektroindustrijsku i obrtničku školu u Rijeci, Srednju školu Slunj, Obrtničku i tehničku školu Ogulin, Strukovnu školu Gospić i Tehničku školu Požega.

Ispred projekta “STRuKA i TI” Maja Bogović održala je prezentacije nastavnicima i predstavila novi izborni predmet – povratni inženjering.

Ispred projekta “KaRijERA i JA” Tomislav Šančić održao je prezentacije nastavnicima i predstavio novi izvorni predmet – Internet stvari.

U sklopu razvoja novih izbornih predmeta predstavljen je i koncept održavanja učeničkih natjecanja, koja će se održati 9.6.2022. u Tehničkoj školi Karlovac.

Koordinator provedbe edukacije i promocije Damir Belančić na projektu “STRuKA i TI” dodatno je predstavio planirane edukacije za novu školsku godinu te plan i program održavanja studijskih posjeta.

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...

Novi izazovi

Novi izazovi

Svima koji su se s današnjim danom našli pred novim obrazovnim izazovima želimo puno sreće i zadovoljstva u školskoj / akademskoj godini, a posebno onima koji su i nakon formalnog obrazovanja odlučiti učiti, usavršavati se i raditi na svom profesionalnom ili osobnom...