Ostvarena suradnja s Općinom Pisarovina

kol 27, 2022 | 0 comments

Općina Pisarovina provodi projekt „Osnažimo zajednicu“ koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Cilj projekta je međusobno povezivanje dionika na lokalnoj razini radi unaprijeđena kvalitete i širenje socijalnih usluga za aktivno socijalno uključivanje i povećanje zapošljivosti ranjivih skupina kroz osnivanje Društvenog centra Općine Pisarovina kao i prevladavanje prometne izoliranosti za najugroženije pripradnike lokalne zajednice.

U sklopu projekta ostvarena je suradnja Općine Pisarovina i Ustanove za obrazovanje odraslih Praxis – učilište za praktična znanja, te je dana 19. kolovoza 2022. godine potpisan Ugovor vezan uz aktivnosti unaprjeđenja kvalitete i/ili razvoj/širenje socijalnih usluga i programa za aktivno socijalno uključivanje i/ili povećanje zapošljivosti ranjivih skupina – Edukacija INFORMATIKA. Ugovor je potpisao načelnik Općine Pisarovina Tomo Kovačić, te Ravnateljica Učilišta Praxis Karolina Horvatinčić.

Temeljem Ugovora predavači iz Ustanove za obrazovanje Praxis – učilišta za praktična znanja provoditi će edukacije poduzetničkog treninga – Informatika.

 

 

Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Odličan Dronatron je iza nas, a čekaju nas još natjecanja učenika u solarnim automobilima i hackathon u 3D printanju. Strukovno obrazovanje nikad nije bilo uzbudljivije. Hvala Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac, Muzeji grada Karlovca i Nikola Tesla Experience...

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...