Održana prva radionica KA-UČ TV-a

velj 19, 2021 | 0 comments

Dana 17. veljače 2021. održana je prva radionica KA-UČ TV-a u prostorima Učeničkog doma Karlovac. Prvi sat bio je predviđen za upoznavanje polaznika s voditeljem karlovačke učeničke televizije, Brankom Vilusom.

Polaznici su informirani o projektima Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Karlovac, “STRuKA i TI” i “KaRijERA i JA“, u sklopu kojih se i provodi aktivnost video edukacija.

Detaljne informacije su dobivene o planu i programu edukacija kao i o ideji i dugoročnom razvoju KA-UČ TV-a.

KA-UČ TV, prvenstveno će promovirati aktivnosti Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Karlovac, a u sklopu nje polaznici će, uz najmoderniju tehnologiju i stručnog voditelja, učiti o snimanju, montaži i novinarstvu.

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...

Novi izazovi

Novi izazovi

Svima koji su se s današnjim danom našli pred novim obrazovnim izazovima želimo puno sreće i zadovoljstva u školskoj / akademskoj godini, a posebno onima koji su i nakon formalnog obrazovanja odlučiti učiti, usavršavati se i raditi na svom profesionalnom ili osobnom...