Na Libusoft Cicom konferenciji Panorama 2020 online predstavljeni projekti RCK Karlovac

ruj 24, 2020 | 0 comments

U organizaciji Libusoft Cicoma Konferencija Panorama ove se godine održava jubilarni dvadeseti put tradicionalno u Hotelu Panorama, ali prvi put online korištenjem najmodernije tehnologije. Ovaj veliki virtualni događaj započeo je 22. rujna i trajat će do 25. rujna, a može se pratiti iz udobnosti vlastitog doma ili ureda kako bi sudionici i svi zainteresirani ostali odgovorni i na sigurnom.

U sklopu LC konferencije Panorama 2020 online organizirana je Konferencija županija kao jedinstveno događanje usredotočeno na sve teme važne županijama i jedinicama lokalne samouprave za njihovo uspješno i učinkovito funkcioniranje.

Jedna od glavnih tema bila je „EU fondovi i razvoj lokalne zajednice: izazovi u pripremi i provedbi projekata“. Panel je vodila Karolina Horvatinčić iz Instituta za razvoj i međunarodne odnose IRMO, na kojemu su sudjelovale i ravnateljica Učilišta Praxis Jasminka Nina Tomljanović, pomoćnica pročelnika za projekte te upravni odjel za razvoj grada Slatine Anita Rastija  te Katarina Slejko iz LAG-a 5. Tijekom predavanja predstavljeni su primjeri dobre prakse u sklopu čega je Jasminka Nina Tomljanović predstavila projekte Regionalnog centra kompetentnosti Karlovac, STRuKA i TI i KaRijERA i JA.

Kroz četiri dana trajanja ovogodišnje LC konferencije Panorama bit će predstavljeno 50 predavača koji će govoriti o 60 stručnih tema, a bit će organizirano i 15 radionica s 80 sati programa. Konferencija između ostaloga donosi i City forum, 11. savjetovanje pročelnika, te 2. susret pravnika u JLP(R)S.

Više informacija o samoj konferenciji možete pronaći na sljedećem linku: Panorama_2020_Konferencija_zupanija-EU-Projekti

 

 

 

Održana početna konferencija projekta „KaRijERA i JA“

Održana početna konferencija projekta „KaRijERA i JA“

Dana 17.09.2021. u sportskoj dvorani Tehničke škole Karlovac održana je početna tiskovna konferencija projekta „KaRijERA i JA“ koji se provodi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. te se financira iz Europskog socijalnog fonda u...