Nauči od najboljih: Kako napisati objavu za medije i dati izjavu

ožu 29, 2023 | 0 comments

Dovodimo vam renomiranog PR stručnjaka Krešimira Macana u sklopu promocije cjeloživotnog učenja i u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.
Tijekom jednodnevne edukacije Krešimir Macan naučit će nas najbitnijim osnovnim PR vještinama: kako napisati objavu za medije i kako dati izjavu.
Naime, danas se niti jedna ozbiljnija organizacija i profesionalac ne mogu zamisliti bez kvalitetnih odnosa s javnošću, a turbulentna globalna situacija, ekonomske (ne)prilike, sve zahtjevniji klijenti i česte krizne okolnosti ne ostavljaju prostora za improvizaciju.
Krešimir Macan komunikacijski je savjetnik i vlasnik Manjgure, jedne od vodećih hrvatskih PR agencija. Specijaliziran je za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i društvene medije. Vodio je komunikaciju za brojne domaće i strane investicije, uspješno radio u nizu izbornih kampanja u Hrvatskoj i regiji, savjetovao dvojicu hrvatskih premijera, ali i gradio reputaciju brojnih domaćih brendova. Hrvatska udruga za odnose s javnošću HUOJ mu je 2019. dodijelila nagradu Grand PRix za ukupan dosadašnji rad u odnosima s javnošću te poseban doprinos razvoju struke. Odnosima s javnošću se bavi od 1991. godine.

 

Edukacija je besplatna i bit će održana 18. 4. u Učilištu Praxis, Matka Laginje 1B, od 9 do 15 sati.
Broj polaznika je ograničen, a prijave obavezne na:
e-mail maja.purgar@it-praxis.hr, ili mobitel 091 333 0692.

 

Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Odličan Dronatron je iza nas, a čekaju nas još natjecanja učenika u solarnim automobilima i hackathon u 3D printanju. Strukovno obrazovanje nikad nije bilo uzbudljivije. Hvala Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac, Muzeji grada Karlovca i Nikola Tesla Experience...

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...