Nauči od najboljih: Kako napisati objavu za medije i dati izjavu

ožu 29, 2023

Dovodimo vam renomiranog PR stručnjaka Krešimira Macana u sklopu promocije cjeloživotnog učenja i u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.
Tijekom jednodnevne edukacije Krešimir Macan naučit će nas najbitnijim osnovnim PR vještinama: kako napisati objavu za medije i kako dati izjavu.
Naime, danas se niti jedna ozbiljnija organizacija i profesionalac ne mogu zamisliti bez kvalitetnih odnosa s javnošću, a turbulentna globalna situacija, ekonomske (ne)prilike, sve zahtjevniji klijenti i česte krizne okolnosti ne ostavljaju prostora za improvizaciju.
Krešimir Macan komunikacijski je savjetnik i vlasnik Manjgure, jedne od vodećih hrvatskih PR agencija. Specijaliziran je za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i društvene medije. Vodio je komunikaciju za brojne domaće i strane investicije, uspješno radio u nizu izbornih kampanja u Hrvatskoj i regiji, savjetovao dvojicu hrvatskih premijera, ali i gradio reputaciju brojnih domaćih brendova. Hrvatska udruga za odnose s javnošću HUOJ mu je 2019. dodijelila nagradu Grand PRix za ukupan dosadašnji rad u odnosima s javnošću te poseban doprinos razvoju struke. Odnosima s javnošću se bavi od 1991. godine.

 

Edukacija je besplatna i bit će održana 18. 4. u Učilištu Praxis, Matka Laginje 1B, od 9 do 15 sati.
Broj polaznika je ograničen, a prijave obavezne na:
e-mail maja.purgar@it-praxis.hr, ili mobitel 091 333 0692.

 

Vaučeri za obrazovanje

Vaučeri za obrazovanje

U Gospodarskoj komori u Karlovcu prezentirane su mjere aktivne politike zapošljavanja od čega su posebno interesantna bila iskustva u korištenju vaučera za edukaciju. Iako su vaučeri već neko vrijeme na raspolaganju građanima RH nije naodmet ponoviti da ih mogu...

Uspješan završetak našeg projekta PROCEM

Uspješan završetak našeg projekta PROCEM

Održali smo okrugli stol na temu profesionalnog usmjeravanja učenika i rezultata provedbe našeg Projekta Procem. Okupili smo sve partnere, predstavnike osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja kako bismo na najbolji način zaključili projekt Procem, razgovorom,...