Jesi li upisao/la strukovnu školu?

kol 24, 2023

Uoči početka nove školske godine brojni učenici morali su donijeti odluku koju srednju školu upisati, a mi se nadamo da smo im barem malo olakšali aktivnostima organiziranim upravo u tu svrhu još početkom godine.
Naime, projekti Struka i ti i Karijera i ja jačaju strukovno obrazovanje u podsektoru strojarstva, elektrotehnike i računalstva, pa smo omogućili da više stotina osnovnoškolaca Karlovačke županije iz prve ruke dobije što bolju sliku o svom potencijalnom budućem zanimanju.
Tako su dobili uvid iz prve ruke o proizvodnim procesima, specijaliziranoj opremi, te potrebnim znanjima i vještinama za određene poslove, kako bi lakše odlučili o daljnjem školovanju.
Sada svima želimo puno sreće u novoj školskoj godini, a onima koji su se odlučili za strukovna zanimanja čestitamo na odličnom odabiru!
Uspješan završetak našeg projekta PROCEM

Uspješan završetak našeg projekta PROCEM

Održali smo okrugli stol na temu profesionalnog usmjeravanja učenika i rezultata provedbe našeg Projekta Procem. Okupili smo sve partnere, predstavnike osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja kako bismo na najbolji način zaključili projekt Procem, razgovorom,...

Novi online alati za osnovnoškolce su tu!

Novi online alati za osnovnoškolce su tu!

Naš projekt Procem kreirao je još jednu sjajnu stvar – digitalne alate za (samo)procjenu učenika viših razreda osnovnih škola. Novi digitalni alati učenicima omogućuju jednostavno online samotestiranje imaju li sklonosti za računarstvo, elektrotehniku/elektroniku i...