Jesi li upisao/la strukovnu školu?

kol 24, 2023 | 0 comments

Uoči početka nove školske godine brojni učenici morali su donijeti odluku koju srednju školu upisati, a mi se nadamo da smo im barem malo olakšali aktivnostima organiziranim upravo u tu svrhu još početkom godine.
Naime, projekti Struka i ti i Karijera i ja jačaju strukovno obrazovanje u podsektoru strojarstva, elektrotehnike i računalstva, pa smo omogućili da više stotina osnovnoškolaca Karlovačke županije iz prve ruke dobije što bolju sliku o svom potencijalnom budućem zanimanju.
Tako su dobili uvid iz prve ruke o proizvodnim procesima, specijaliziranoj opremi, te potrebnim znanjima i vještinama za određene poslove, kako bi lakše odlučili o daljnjem školovanju.
Sada svima želimo puno sreće u novoj školskoj godini, a onima koji su se odlučili za strukovna zanimanja čestitamo na odličnom odabiru!
Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Dronatron, 3D printanje, solarni automobili

Odličan Dronatron je iza nas, a čekaju nas još natjecanja učenika u solarnim automobilima i hackathon u 3D printanju. Strukovno obrazovanje nikad nije bilo uzbudljivije. Hvala Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac, Muzeji grada Karlovca i Nikola Tesla Experience...

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...