Seminari

EU projekti – Kako ih dobiti i voditi?

Kome je seminar namijenjen?

Seminar je namijenjen voditeljima i svima koji planiraju prijaviti svoje ideje u obliku projekta na europske natječaje kojima se dodjeljuju bespovratna sredstva, a imaju potrebu dodatno se usavršavati u osmišljavanju projekata, pisanju natječajne dokumentacije, a sve u cilju uspješne provedbe projekta i postizanju kvalitetnih rezultata.

      Zašto EU projekti?

  • Eu projekti prilika su za financiranje značajnih pozitivnih promjena u poslovnom i društvenom okruženju.
  • Tvrtkama omogućavaju unapređenje poslovanja i postizanje, te održavanje konkurentnosti.

    

      Zašto seminar?

  • Nedostatak vještina apliciranja i provođenja projekata jedina je prepreka njihove realizacije i osiguranja financijskih sredstava za njihovu realizaciju iz europskih fondova.

 Trajanje

Jedan dan (8 školskih sati)         

     Naglasak je na praktičnom radu u grupama, radioničkog tipa, s visokim stupnjem interaktivnosti.
 

PREDAVAČ: Karolina Horvatinčić

Karolina Horvatinčić dugogodišnji je predavač i voditelj projekata u području obrazovanja, primjene informacijsko-komunikacijskih-tehnologija i unapređenja poslovanja. Kao diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva, menadžerska znanja usavršavala je u poslovnoj školi IEDC u Bledu gdje je uz rad stekla i MBA diplomu. Doktorski studij pohađa na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Radi u Institutu za razvoj i međunarodne odnose – IRMO.

Karolina Horvatinčić predaje na Veleučilištu Vern i na E-learning akademiji Hrvatske akademske i istraživačke mreže CARNet. U svojim predavanjima uspješno spaja teoriju i praksu i uključuje primjere iz bogatoga iskustva u vođenju domaćih i međunarodnih projekata.