Održana promocija strukovnih zanimanja OŠ Cetingrad

lis 27, 2021 | 0 comments

Učenicima osnovne škole Cetingrad (8. i 7. razred razred) te roditeljima učenika osmih razreda, 25. listopada 2021., održana je prezentacija strukovnih zanimanja. Učenici su s oduševljenjem dočekali naš tim i pozitivno reagirali na prezentirani sadržaj.

Cilj nam je bio upoznati sve prisutne s projektima Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Karlovac te predstaviti sve prednosti i mogućnosti koje budući Centar donosi. Uz to, učenicima se poseban naglasak stavio na definiciju obrtničkih zanimanja i isticanje njihovih prednosti te stipendije koje se nude za deficitarna zanimanja u Karlovačkoj županiji.

U izvedbi prezentacije sudjelovali su:

  • nastavnici Tehničke škole Karlovac – Milan Bijelić i Dubravko Sila
  • koordinatorice provedbe edukacije i promocije RCK TŠK – Suzana Randelj i Marija Tadić
  • predstavnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (Područni ured Karlovac) – Manuela Rebić

Prezentacija u Cetingradu je prva u nizu održana ove školske godine.

Nastavljamo s našim radom i dalje te se nadamo da će energija i informacije koje donosimo svakom prezentacijom, olakšati našim učenicima upis u željena zanimanja.

Projekte “STRuKA i TI” i “KaRijERA i JA” sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

INHOUSE edukacije

INHOUSE edukacije

Jesen je za planiranje usavršavanja i educiranja timova, pojedinaca, zaposlenika ... poslovni i osobni rast. Kontaktirajte nas na vrijeme kako bismo zajedno napravili najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to "iskrojili"...

Novi izazovi

Novi izazovi

Svima koji su se s današnjim danom našli pred novim obrazovnim izazovima želimo puno sreće i zadovoljstva u školskoj / akademskoj godini, a posebno onima koji su i nakon formalnog obrazovanja odlučiti učiti, usavršavati se i raditi na svom profesionalnom ili osobnom...