PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover

Karolina Horvatinčić

Karolina Horvatinčić radi u Institutu za razvoj i međunarodne odnose. Ima bogato iskustvo u vođenju domaćih i međunarodnih projekata.
Diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te je završila studij MBA Poslovne škole IEDC u Bledu. Doktorski studij pohađa na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. U Institutu za razvoj i međunarodne odnose IRMO radi kao stručni suradnik u znanosti od 2012. godine u „Odjelu za resursnu ekonomiju, zaštitu okoliša i regionalni razvoj“ kao ekspert za lokalni i regionalni razvoj. Voditelj je domaćih projekata i projekata financiranih iz fondova EU-a. Poslovna iskustva stjecala je u Sveučilišnom računskom centru Srce, Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži CARNet te na brojnim projektima. Kao pomoćnica ravnateljice CARNeta bila je zadužena za strateško upravljanje u području obrazovanja, podrške korisnicima i informatizacije poslovanja. Dizajnirala je CARNetov sustav za planiranje i praćenje realizacije poslovnih aktivnosti i uspostavila sustav za praćenje ključnih pokazatelja uspješnosti u projektu primjene EFQM modela za izvrsnost. Kao voditeljica Odjela za e-learning u informatičkoj tvrtci uspješno je implementirala e-learning u poslovnim bankama, vodila dvogodišnji IPA savjetodavni projekt primjene ICT-a u nastavi za kosovsko Ministarstvo obrazovanja, znanosti i tehnologije, te je sudjelovala u izradi multimedijskih obrazovnih sadržaja za hrvatski obrazovni sustav. Koautor je nekoliko e-knjiga od kojih su dvije nagrađene (2007. nagrada Diskobolos za ECDL priručnik i 2009. World SummitAward Croatia za Upravljanje projektima) u kategoriji e-obrazovanje. Ima desetogodišnje iskustvo u obrazovanju odraslih.
U predavanjima spaja teoriju i praksu, koristeći relevantne primjere. Seminari su organizirani s puno interakcije i rada u grupama. Predaje na interdisciplinarnom sveučilišnom poslijediplomskom specijalističkom studiju “Priprema i provedba EU projekata”, Experti, VERN-u, Državnoj školi za javnu upravu i drugim organizacijama i poduzećima.