16. Tjedan cjeloživotnog učenja u Učilištu Praxis – učilište za praktična znanja

lis 4, 2022 | 0 comments

Dana 29.09.2022. Ustanova za obrazovanje odraslih Praxis – učilište za praktična znanja održala je besplatnu radionicu – Priprema pisanja EU projekta. Radionica je održana u Učilištu Praxis i okupila je mlade zainteresirane osobe koje su pokazale interes za prijavu na ove vrste projekata. Glavni cilj radionice je osposobljavanje mladih ljudi u korištenju sredstava iz fondova EU, a s naglaskom da novo programsko razdoblje. Vrlo je važan prijenos znanja i vještina na mlade ljude kako bi ih se potaklo i osposobilo za pisanje projektnih prijava te u konačnici omogućilo da i oni postanu korisnici sredstava Europske unije.

Ravnateljica Učilišta Praxis Karolina Horvatinčić održala je radionicu koja je sadržavala teme:

  • Uvod u EU fondove
  • Vrste projekata i ugovora financiranih iz EU fondova
  • Cilj i sadržaj projekta
  • Natječaji i natječajna dokumentacija iz EU fondova
  • Pisanje i prijava na odabrane natječaje

Radionica se provela u sklopu 16. Tjedna cjeloživotnog učenja koju organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a sufinancirana je iz Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Tjedan cjeloživotnog učenja

Tjedan cjeloživotnog učenja

U sklopu tjedna cjeloživotnog učenja, dana 29.09.2022. održat će se besplatna radionica "Priprema pisanja EU projekata"  Projekti financirani iz fondova Europske unije su sve prisutniji način uvođenja promjena i poboljšanja u našim sredinama, bilo radnim, bilo...